Top 3 cele mai bune televizoare Hisense Pareri si Preturi 2022

Odată cu cererea crescută de ecrane și televizoare, oamenii caută să cumpere un televizor nou. Există totuși o cantitate copleșitoare de modele și mărci diferite din care puteți alege, așadar am venit in ajutorul dvs cu câteva modele de televizoare Hisense pareri care speram sa va fie de folos.

Dacă vă simțiți copleșit sau dacă pur și simplu nu știți de unde să începeți, am compilat recenzii despre unele dintre cele mai bune televizoare Hisense.

Vă vom ajuta să vă dați seama care dintre ele se va potrivi nevoilor dvs. în funcție de tipul de televizor (LED vs LCD), precum și de alți factori importanți, cum ar fi dimensiunea ecranului și gama de prețuri.

Top 3 cele mai bune televizoare Hisense Pareri si Recomandari

1. Televizor LED Hisense 147 cm 58A7100F, Smart Tv, Ultra HD 4K

Televizorul LED Hisense 147 cm 58A7100F este printre cele mai bune televizoare raport calitate/preț.

Meniul este ușor de folosit, nu se blochează si funcționează destul de cursiv.

Sistemul audio este decent, funcționând destul de bine si când volumul este mai ridicat.

Singurul minus ar fi picioarele care nu sunt destul de stabile, însă dacă vrei să-l instalezi pe perete acest aspect nu mai contează.

Televizor LED Hisense 147 cm 58A7100F

Vezi pretul pe evoMAG

2. Televizor LED Hisense 165 cm 65A7100F, Smart Tv, Ultra HD 4K

Televizorul LED Hisense 163 cm 65A7100F este un televizor Hisense cu un ecran imens de 165 cm! Acesta include o conexiune WIFI și are încorporate aplicații pentru streaming de conținut.

Acest televizor LED Hisense dispune de un ecran Ultra HD – este de patru ori mai mare decât rezoluția televizoarelor obișnuite de 1080p! Acest lucru face ca totul să arate incredibil de clar.

Televizor LED Hisense 163 cm 65A7100F, Smart Tv, Ultra HD 4K

Vezi pretul pe evoMAG

 

3. Televizor Smart Hisense 43A7500F, 43″, 4K, LED, WIfi, HDMI, Dolby Audio, Negru, Clasa A

Televizorul Smart Hisense 43A7500F este unul dintre cele mai populare modele Hisense. Oferă o calitate excelentă a imaginii cu rezoluția Full HD și are chiar și WiFi încorporat pentru streaming de conținut!

Televizor Smart Hisense 43A7500F

Vezi pretul pe eMAG

 

Televizoare hisense pareri pro si contra

Televizoarele Hisense sunt în general, televizoare excelente, chiar dacă nu sunt cele mai cunoscute mărci. Televizoarele lor sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni de ecran și la diferite prețuri, astfel încât puteți găsi întotdeauna unul care să se potrivească bugetului dumneavoastră!

televizoare hisense pareri

Un dezavantaj este că Hisense nu produce de fapt propriile ecrane – se bazează pe alți producători pentru a le furniza pentru modelele lor. Acest lucru înseamnă că există mai puțin control asupra calității decât dacă ar produce toate componentele în sine. Din fericire, însă, acest lucru are un impact redus asupra performanței sau fiabilității .

Televizoarele Hisense au schimbat cu siguranță jocul atunci când vine vorba de televizoare HD la prețuri accesibile cu funcții inteligente. Dacă nu ați mai cumpărat niciodată un LED, dar nu doriți să cheltuiți prea mulți bani, aceste sunt opțiuni excelente.

Televizoarele Hisense nu sunt cele mai bune! Au rezoluție mai scăzută, mișcare lentă și calitate mai slabă a sunetului. Așa că v-aș recomanda să cumpărați o altă marcă în locul celor Hisense.

Partea bună este că sunt ieftine – partea proastă este că nu primești ceea ce plătești cu aceste televizoare, pentru că lipsesc multe caracteristici… Celălalt dezavantaj este fiabilitatea lor, dar acest factor poate fi spus adevărat pentru orice marcă de televizoare, așa că depinde de norocul tău atunci când cumperi unul… Dacă doriți ceva mai bun, mergeți cu siguranță la televizoarele Samsung sau Sony!

 

Televizoare Hisense pareri pro si contra – Cine le fabrica

Televizoarele Hisense sunt fabricate de către o companie chineză numită Hisense Group Co. Ltd.. Aceasta este specializată în producția de televizoare și aparate electrocasnice, precum și de lasere industriale și telefoane mobile. Grupul are, de asemenea, filiale care produc aparate de aer condiționat, frigidere și congelatoare.

Veniturile totale ale Hisense pentru 2016 au fost de 22 miliarde USD, ceea ce îi face una dintre cele mai mari companii de electronice din China! După ce a început cu puțin sub 2000 de angajați în 1969, fabricând mașini de spălat la fabrica lor din Qingdao (China), în prezent are peste 30 000 de angajați în întreaga lume.

Cele mai bune televizoare Hisense: Cum sa alegi?

Când vine vorba de cumpărarea unui televizor, va trebui să vă decideți între un model LCD sau LED înainte de a vă alege marca/modelul preferat din lista noastră de mai sus-pur și simplu nu poți da greș cu niciuna dintre acestea!

Dimensiunea ecranului

Experiența de vizionare a fiecăruia este diferită, dar credem că următoarele dimensiuni ale ecranului sunt un bun punct de plecare pentru oricine dorește să cumpere un televizor nou. Nu uitați că veți avea nevoie de mai mult decât de o dimensiune mare a ecranului pentru ca experiența de vizionare să fie excelentă – există și alți factori, cum ar fi calitatea sunetului și calitatea imaginii, care intră în joc!

Instalare programe tv hisense

Instalarea programelor pe televizoarele Hisense este un proces destul de simplu. Acesta va varia în funcție de faptul că utilizați un televizor Hisense sau un smartTV de la un alt producător, dar ideea generală este că ar trebui să existe un magazin de aplicații integrat în televizor, de unde puteți descărca aplicații și jocuri!

Televizoarele inteligente Hisense sunt la fel ca alte televizoare inteligente – utilizatorul instalează software-ul navigând prin meniuri cu telecomanda pentru a găsi aplicațiile pe care dorește să le instaleze.

LED vs LCD – Care sunt mai bune?

LED înseamnă „light emitting diode”, iar televizoarele cu LED au aceste surse de lumină în interiorul panoului de afișare. Unii le numesc autoiluminate sau cu iluminare directă, dar toate acestea se referă la aceeași tehnologie cu dimensiuni de ecran și niveluri de performanță diferite.

LCD este prescurtarea de la afișaj cu cristale lichide, care constă într-un strat subțire de lichid plasat între două panouri (sticlă) care sunt polarizate la 90 de grade unul față de celălalt în fața unei lumini de fundal cu LED-uri . Cristalele pot fi răsucite atunci când se aplică curent electric pentru a le schimba orientarea și a lăsa să treacă mai multă sau mai puțină lumină , creând astfel imaginea.

Hisense Romania

Electrocasnicele Hisense sunt importate în Romania de Hisense România , o companie fondată în 1992. Sediul central al brandului se află la Arad, în vestul României, iar filiala Hisense este în prezent unul dintre cei mai mari angajatori din acest oraș, cu peste 500 de angajați!

Un comentariu la „Top 3 cele mai bune televizoare Hisense Pareri si Preturi 2022”

Lasă un comentariu