Pest Repeller Păreri Pro și Contra

Dacă aveți probleme cu șoarecii sau șobolanii, vă recomandăm să folosiți dispozitive anti-rozătoare. Există o mulțime de tipuri diferite de dispozitive, dar noi vă sugerăm Pest Repeller de la Top Shop. Sunt diferite opinii în legătură cu Pest Repeller păreri și recomandări care vin din partea a peste 2 milioane de clienți care folosesc deja acest dispozitiv.

Pest Repeller Păreri Pro și Contra

Vezi Pret

 

Acesta folosește ultrasunete pe care doar rozătoarele le pot intercepta si astfel puteți scăpa de ele definitiv.

Pest Repeller Păreri PRO

 • Primul și cel mai important avantaj al unui aparat modern cum este Pest Repeller este că vine cu mai multe caracteristici. Acest lucru îl face mai eficient în timp.
 • Un aparat mai modern, cum ar este Pest Repeller, vine cu o caracteristică excelentă: un consum redus de energie electrică. Acesta este un bonus pentru tine, deoarece înseamnă că vei folosi mai puțină electricitate și vei economisi bani pe facturi.
 • Pest Repeller este relativ ușor de utilizat, ceea ce este un avantaj dacă nu sunteți deosebit de pasionat de gadgeturi complicate. Ele pot fi alimentate cu baterii sau conectate la o priză.
 • Trebuie să fiți atenți atunci când vă curățați casa de rozătoare. Unii oameni folosesc substanțe chimice periculoase pentru a-și curăța casa de dăunători. Acest lucru poate fi dăunător pentru animalele de companie și pentru copiii mici. Un dispozitiv cu ultrasunete este mult mai sigur de folosit. Nu afectează animalele de companie sau copiii.
 • Prețul este important atunci când vă gândiți să cumpărați un repelent de dăunători. Trebuie să vă gândiți dacă prețul merită calitatea aparatului. Dacă aveți un buget mai mic, nu vă faceți griji! Pest Repeller este destul de ieftin și se încadrează în majoritatea bugetelor.
 • funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel încât să puteți sta liniștit știind că locuința dvs. este protejată în orice moment.
 •  Acest produs inovator acoperă aproximativ 230 de metri pătrați pe un etaj al unei clădiri, alungând dăunătorii cu unde ultrasonice sigure și silențioase.

Pest Repeller Păreri CONTRA

Raza de acțiune a dispozitivului este, de asemenea, importantă.

Se susține că dispozitivul funcționează mai bine în zonele în care există o activitate intensă pe banda de frecvență.

Cu toate acestea, dacă există rozătoare în mai multe părți ale casei sau apartamentului dumneavoastră, eficacitatea dispozitivului poate scădea în acele zone.

În acest caz, va trebui să folosiți mai multe dispozitive, în funcție de mărimea locuinței dumneavoastră.

Pest Repeller – Instalare

Chiar dacă aparatul vine cu un manual de instrucțiuni, nu mulți clienți îl citesc. De aceea, fie folosesc un tutorial de 2-3 minute, fie îl folosesc doar din instinct.

Pentru a vă ajuta, iată cum se utilizează Pest Repeller:

 • alege locul de amplasare – Specialiștii vă recomandă să vă gândiți la locul în care veți amplasa aparatul Pest Repeller înainte de a-l cumpăra. Cel mai bine este să îl puneți în mijlocul casei sau în zone diferite de la fiecare etaj dacă locuința dumneavoastră este cu mai multe etaje.
 • Conectați aparatul la priză
 • Atunci când dispozitivul este conectat corect, veți vedea un bec verde care clipește. Ulterior, o lumină roșie alături de lumina de așteptare vor fi aprinse tot timpul când îl porniți.
 • Așteptați – Pest Repeller va începe să elimine dăunătorii unul câte unul, pe măsură ce ultrasunetele intră în contact cu aceștia.

Pest Repeller - Instalare

Vezi Pret

Pest Repeller – 100% sigur de folosit

Aveți o problemă cu rozătoarele în casa dvs.  Vreți să scăpați de ei, dar nu doriți să folosiți substanțe chimice periculoase?

Încercați unul dintre cele mai bune produse de combatere a dăunătorilor de pe piață! Peste Repeller este un produs inovator care folosește unde electromagnetice pentru a face ca dăunătorii să părăsească locuința dvs.

Sunt multe opinii despre Pest Repeller păreri pozitive dar si negative, însă vă asigurăm  ca Peste Repeller este 100% sigur de folosit, trebuie doar să-l conectezi la o priză și vei scăpa de rozătoare fără a folosi substanțe chimice dăunătoare.

Pest Repeller - 100% sigur de folosit

Vezi Pret

 

Unde poate fi folosit Peste Repeller?

Pest Repeller poate proteja o zonă mare (aproximativ 230 de metri pătrați), cum ar fi o casă, un apartament sau un atelier.

Este util pentru a ține la distanță dăunătorii în: casa, apartamentul, atelierul, casa de vacanță, cabana, garajul, podul, cămara sau pivnița dvs.

Cum să alegi un aparat anti-rozătoare eficient?

Șoarecii sunt dăunători care pot fi găsiți atât în zonele rurale, cât și în cele urbane.

Aceștia pot invada spațiile de locuit, precum și magazinele și magaziile.

Există mai multe modalități diferite de a scăpa de ei, dar una dintre cele mai curate și mai ecologice metode este folosirea unui dispozitiv anti-șoareci.

Atunci când alegeți unul dintre aceste produse, ar trebui să căutați aceste caracteristici:

Modul de funcționare:

Aceste dispozitive funcționează de obicei prin ultrasunete, ceea ce înseamnă că produc semnale foarte puternice care pot fi auzite doar de rozătoare.

Zgomotele vor fi interpretate de rozătoare ca semnale de avertizare, determinându-le să părăsească zona.

Producătorii specifică faptul că, pentru a obține rezultate satisfăcătoare, dispozitivul trebuie să fie folosit în mod continuu.

Veți observa, de asemenea, o creștere a activității dăunătorilor în timpul primei faze. Acest lucru se datorează faptului că aceștia vor fi neliniștiți și vor dori să își părăsească cuiburile.

După 10-15 zile de funcționare, veți începe să observați treptat o activitate mai redusă.

Eficiența:

Acest lucru depinde de numărul de difuzoare pe care îl are dispozitivul dvs.

Veți găsi și versiuni care au un singur difuzor care emite sunet într-o singură direcție. Funcționarea acestor versiuni poate fi foarte afectată dacă există obiecte de mobilier în direcția respectivă.

Dar veți găsi și modele mai profesionale cu două sau trei difuzoare care emit sunet în direcții diferite, uneori acoperind unghiuri de până la 260 de grade.

Nivelul ultrasunetelor:

Această caracteristică se măsoară în decibeli și reprezintă gradul de disconfort pe care ultrasunetele îl produc în urechea internă a rozătoarelor.

Cu cât numărul este mai mare, cu atât va fi mai eficient.

Veți găsi modele care generează doar 65 dB, dar și unele care ajung până la 135 dB.

Suprafața:

Oamenii cred că cel mai bun repelent pentru șoareci este cel care poate acoperi cea mai mare suprafață. Dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Există o mulțime de lucruri care pot afecta cât de bine funcționează.

În primul rând, trebuie să îl puneți într-un loc unde va funcționa bine. Acest lucru va fi diferit pentru fiecare persoană. În al doilea rând, dacă există obiecte mari și voluminoase în apropiere, nu va funcționa la fel de bine.

Mediul:

Veți constata că majoritatea repelentelor pentru șoareci sunt concepute pentru utilizare în interior. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie conectate la o priză și nu sunt impermeabile.

Cu toate acestea, puteți găsi, de asemenea, produse special concepute pentru exterior. Acestea vin în diferite surse de alimentare- cu baterii sau cu energie solară.

De asemenea, acestea au rezistență la umiditate- ceea ce înseamnă că pot fi plasate în pivnițe, subsoluri sau canalizare. De obicei, aceste produse pot acoperi o suprafață exterioară mare, între 300 și 625 de metri pătrați.

Lasă un comentariu