Pareri despre masina de spalat Heinner – Top 5 cele mai bune 2022

De ce sa alegem o masina de spalat Heinner

Una din cele mai cunoscute si mai apreciate marci de electrocasnice si masini de spalat este Heinner, cel mai accesibil brand pentru aparate electrocsnice disponibile in oferta magazinelor online.

Produsele Heinner sunt foarte populare in ofertele magazinelor online, acest brand fiind apreciat de catre cumparatori gratie raportului calitate-pret pe care il ofera. De aceea, foarte multe pareri despre masina de spalat Heinner sunt pozitive, marca romaneasca cu rezonante nemtesti fiind extrem de bine vazuta.

Noi, cei de la pareriprosicontra.ro vom incerca sa evidentiem atat avantajele cat si dezavantajele masinilor de spalat Heinner.

Heinner este o marca romaneasca, ce produce dispozitive electrocasnice vandute in sute de mii de exemplare anual. Televizoarele, masinile de spalat, monitoarele, robotii de bucatare, dar si aspiratoarele, fiarele de calcat, frigiderele, aragazele si hotele sau aparatele de incalzire sau aer conditionat sunt doar cateva dintre produsele vandute sub aceasta marca.

pareri despre masina de spalat heinner logo

Top 5 cele mai bune masini de spalat Heinner

1. Masina de spalat Heinner HWM-VF2712SD++, 7 kg, 1200 RPM

Masina de spalat rufe Heinner HWM-VF2712SD++  cu o capacitate de 7 kilograme si cu 1200 de rotatii pe minut este alegerea ideala a familiilor cu 3-4 membri, asigurand un echilibru optim intre performanta si consum. Acest dispozitiv este prevazut cu un ecran LED, are un sistem electronic de control al balansului ce permite distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, dar si o capacitate mare, suficienta pentru hainele intregii familii.

Cu posibilitatea selectarii temperaturii si a afisarii timpului ramas si a stadiului ciclului de spalare, masina de spalat Heinner are inclusiv o functie de indepartare a spumei. Sistemul eco logic permite incarcarea pe jumatate a masinii si economia de energie poate ajunge pana la 50%.

De asemenea, peretii laterali au design boomerang, care reduc vibratiile in timpul functionarii, rufele fiind usor de calcat prin folosirea functiei de calcare usoara. Nu in ultimul rand, masina de spalat Heinner atrage pareri pozitive pentru ca are o usa si un hublou extra large, dar si programe ce acopera toate nevoile utilizatorilor.

Pareri despre Masina de spalat Heinner HWM-VF2712SD++, 7 kg, 1200 RPM, Clasa D, Sistem Eco Logic, Argintiu

Vezi pretul pe eMAG

2. Masina de spalat rufe cu uscator Slim Heinner HWDM-8614E

Masina de spalat rufe cu uscator Slim Heinner HWDM-8614E cu o capacitate de 8 kilograme spalare, 6 kg uscare si 1400 de rotatii pe minut este o alegere perfecta pentru familiile numeroase, oferind cele mai bune rezultate si garantand o economie substantiala de timp si de energie la fiecare spalare. Cu o capacitate destul mare, masina de spalat ofera o flexibilitate crescuta, fiind ideala pentru toata familia si pentru obiecte voluminoase de imbracaminte sau lenjerie ce trebuie spalate. Cel mai mare avantaj este faptul ca acest model este dotat si cu uscator, fiind foarte folositor mai ales pe timpul sezonului rece cand nu mai poti usca rufele in aer liber. Datorita uscatorului din dotare rufele ies aproape uscate si gata de purtat.

Cele mai multe pareri despre masina de spalat Heinner sunt pozitive gratie startului intarziat pe care il permite, cu un interval de 1-23 ore, dar si a turatiei de stoarcere variabila in functie de tipul de haine si de programul preferat. Nu in ultimul rand, masina de spalat rufe Heinner ofera o flexibilitate ridicata in alegerea temperaturii de spalare, afisand timpul ramas si stadiul ciclului de spalare.

Singura parere contra in ceea ce priveste acest model de masina de spalat Heinner este legata de nivelul zgomotului de centrifugare.

Pareri despre Masina de spalat rufe cu uscator Slim Heinner HWDM-8614E

Vezi pretul pe eMAG

3. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, 5kg, 800 RPM, Clasa A++

O masina de spalat foarte ieftina, dar cu o capacitate de incarcare mai mica, de 5 kilograme, cu 800 de rotatii pe minut, modelul Heinner are un design clasic, este eficienta si performanta, oferind utilizatorilor o experienta placuta la spalarea rufelor.

Cele mai multe pareri despre masina de spalat Heinner HWM-5080 VA sunt la limita dintre pro si contra, nefiind potrivita pentru familiile numeroase, dar avand functii performante. Aceste functii includ programe de spalare pentru fiecare tip de tesatura in parte, dar si start intarziat ce permite setarea aparatului la programul dorit in intervalul 3-12 ore. Modelul este prevazut si cu blocare impotriva actionarii de catre copii, o functie foarte apreciata de utilizatori.

Pareri despre masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++

Vezi pretul pe eMAG

 

4. Masina de spalat rufe Masina de spalat, Heinner, HWM-VF2610SD++, 6 Kg

Masina de spalat rufe Heinner HWM-VF2610SD++ cu 1000 de rotatii pe minut si o capacitate de incarcare de 6 kilograme este incadrata in clasa de eficienta energetica D, ceea ce inseamna ca permite economisirea de energie electrica si de timp la fiecare spalare.

Cele mai multe pareri despre masina de spalat Heinner pe forumuri sau site-uri de specialitate sunt pozitive, datorita zgomotului redus in timpul stoarcerii, capacitatii de incarcare mari si posibilitatii de adaugare a rufelor in timpul programului de spalare, dar si a numarului mare de programe pentru fiecare tip de tesatura.

 

pareri despre Masina de spalat, Heinner, HWM-VF2610SD++, 6 Kg

Vezi pretul pe eMAG

 

5. Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cu o capacitate de 7 kilograme si 1400 de rotatii pe minut are un pret foarte bun in raport cu calitatea pe care o ofera. Cu o economie substantiala de timp garantata, dar si economie de energie, acest model se va dovedi eficient in familiile cu mai multi membri. Avand o dimensiune mare a usii si hubloului, ofera usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari.

Cu un sistem de control al balansului electronic, cu posibilitatea startului intarziat si programarii cu 1-23 de ore a programului de spalare si o turatie setata in functie de programul folosit si de tipul de haine, masina de spalat rufe Heinner ofera chiar si posibilitatea setarii temperaturii dorite si adaugarii de rufe in timpul ciclului de spalare.

Pareri despre masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++

Vezi pretul pe eMAG

 

Masina de spalat Heinner – Pareri Pro si Contra

Masinile de spalat Heinner din ofertele magazinelor online sau din ofertele magazinelor de specialitate fizice sunt extrem de eficiente, apreciate de cumparatori prin review-urile postate si prin parerile pe care le expun pe forumuri si diferite site-uri de specialitate.

Producatorii care au adus pe piata de specialitate o garantie mare, produse incadrate in clasa energetica superioara A+++, tehnologii si programe eficiente si suficiente se situeaza in topul preferintelor cumparatorilor.

La capitolul masini de spalat, aceasta marca este extrem de apreciata, oferind produse cu incarcare frontala si cu o capacitate ce acopera nevoile fiecarei familii in parte. De asemenea, masinile de spalat Heinner au review-uri si pareri bune, fiind relativ accesibile la pret si avand o garantie mare. Electrocasnicele mari marca Heinner, cum sunt masinile de spalat, au o garantie de peste 3 ani, oferind numeroase programe de spalare a rufelor, care se pliaza pe necesitatile utilizatorilor.

 

Un comentariu la „Pareri despre masina de spalat Heinner – Top 5 cele mai bune 2022”

Lasă un comentariu