Pareri despre masina de spalat cu uscator – Top 5 cele mai bune 2022

O masina de spalat cu uscator este un electrocasnic care combina doua tehnologii: spalatul rufelor si uscarea acestora. In mod normal, aceste doua procese implica o masina de spalat si un uscator, motiv pentru care combinatia acestora vine cu mai multe avantaje, cel mai important fiind economisirea spatiului din casa. In functie de numeroase pareri despre masina de spalat cu uscator, a fost realizat un top 5 al celor mai populare electorcasnice din aceasa categorie.

Pareri despre masina de spalat cu uscator – Top 5 cele mai bune

1. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8636XS0

Aceasta masina de spalat beneficiaza de 15 programe de spalare si este potrivita pentru o familie formata din 4 membri, avand o capacitate de incarcare de 8 kg si capacitate de uscare de 5kg. Este dotata cu o multime de tehnologii moderne si functii inovatoare, motiv pentru care este o alegere populara si inspirata.

Prin tehnologia SteamCure, aceasta masina curata in profunzime tesaturile si uniformizeaza cutele, indepartand 99,9% din alergeni. In functie de programul selectat, aburul poate actiona la inceputul programului pentru a face murdaria sa se curete mai usor, sau la final, pentru a uniformiza cutele. Acest program este perfect pentru a spala hainele persoanelor cu piele sensibila sau hainele bebelusilor.

In plus, prin aplicatia HomeWhiz masina de spalat se poate conecta cu usurinta la telefonul mobil, de unde poate fi controlata. Din aplicatie se pot selecta programul, temperatura si se pot descarca programe noi. Pe langa usurinta de operare, aplicatia semnaleaza si eventualele probleme tehnice (lipsa detergent, lipsa apa, usa deschisa).

Aceste masini de spalat cu uscator sunt inovatoare deoarece combina doua tehnologii intr-un singur electrocasnic si ajuta la economisirea spatiului.

masina de spalat cu uscator pareri

Vezi pretul pe eMAG

2. Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S

Aceasta masina de spalat este una dintre alegerile de top ale clientilor, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Printr-o tehnologie revolutionara, aceasta masina de spalat asigura spalarea hainelor murdare si uscarea lor intr-un singur ciclu. Cu o capacitate de incarcare de 9 kg si o capacitate de uscare de 6 kg, hainele vor arata impecabil si vor fi uscate complet.

Temperatura si miscarea vor fi adaptate in functie de tipul tesaturii si de greutatea incarcaturii prin sistemul revolutionar DualCare, asigurand ca tesaturile nu vor fi deteriorate si ca fiecare articol va beneficia de curatare si uscare la cele mai inalte standarde. Astfel, hainele isi vor pastra calitatea si vor arata ca noi dupa fiecare ciclu de spalare.

Hainele vor fi mai usor de calcat, deoarece prin programul SteamCare cutele de pe haine sunt reduse prin intermediul aburului. Prin ciclul rapid NonStop masina va spala si usca cantitati mai mici de haine in doar 60 de minute. Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care este o fuziune intre sistemul de spalare si uscare, combinate intr-un singur aparat electrocasnic, preferata de clientii care vor sa economiseasca spatiu, efort si sa fie eficienti.

Pareri despre masina de spalat cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W369S

Vezi pretul pe eMAG

 

3. Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DN409S2T

Dotata cu tehnologii de ultima generatie si cu un aspect modern, aceasta masina de spalat este preferata pentru performantele sale si pentru consumul avantajos. Avand capacitate de incarcare de 9 kg si 5 kg capacitate a uscatorului, aceasta masina de spalat eleganta si inovatoare beneficiaza de conectivitate Wi-Fi, prin care poate fi operata la distanta.

Eliminarea alergenilor in proportie aproape maxima, disponibilitatea a 14 programe de spalare, detectarea greutatii incarcaturii si a materialului hainelor, afisajul vizibil, posibilitatea de conectare la aparatura electrocasnica intelligenta (Alexa, Asistentul Google) sunt doar cateva dintre avantajele acestei masini de spalat si motivele principale pentru care este o alegere atat de populara.

Cumpărătorii s-au declarat mulțumiți în special datorită raportului preț-calitate al acestei masini de spalat. Design-ul sau elegant permite integrarea intr-un decor modern, iar tehnologia moderna este inovatoare, atat in ceea ce priveste numeroasele programe de spalare, cat si conectarea la alte dispozitive.

Pareri despre masina de spalat cu uscator LG F4DN409S2T

Vezi pretul pe evoMAG

 

4. Masina spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S7N0E

Aceasta masina de spalat rufe cu uscator are  capacitate de incarcare de pana la 7kg si 5kg capacitate de uscare, fiind  masina de spalat perfecta pentru o familie formata din 3-4 membri. Are o gama larga de programe si functii inovatoare, precum Smart Diagnosis, functie ce detecteaza si semnaleaza eventualele problemele de ordin tehnic sau Wi-Fi, functie prin care masina de spalat poate fi conectata la telefon si controlata din aplicatie.

Pe langa raportul calitate-pret, cumparatorii au scris in recenziile lor ca masina reuseste cu brio sa spele si sa usuce hainele si ca este usor de reglat. Din punct de vedere al design-ului, acest model are un aspect modern, de culoare alb-lotus, motiv pentru care se integreaza cu usurinta in cadrul in care va fi amplasata.

Aceasta masina de spalat este apreciata si pentru rapiditatea cu care spala si usuca hainele, prin tehnologia TurboWash curata hainele in doar 59 de minute. Astfel, se reduce consumul de apa si de electricitate. Asa cum spune si numele ei (slim), aceasta masina de spalat se are dimensiuni compacte si se integreaza uor in baie sau in mobila de bucatarie.

Masina spalat rufe cu uscator Slim LG F2DV5S7N0E pareri pro si contra

Vezi pretul pe eMAG

 

5. Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DN408S0 

Aceasta masina de spalat este una dintre alegerile de top deoarece este un electrocasnic performant, cu o capacitate de incarcare de 8kg si capacitate de uscare 5kg, fiind dotata cu tehnologii de ultima generatie.

Printr-o tehnologie moderna, aceasta masina de spalat detecteaza greutatea si tesatura hainelor, adaptand-si miscarile in functie de acestea, spre a nu le deteriora. Aceasta elimina 99,9% din alergenii din tesaturi, prin puterea curatarii cu abur. Programul rapid are o durata de 30 minute, permitand astfel o curatare rapida si eficienta a hainelor.

Masina dispune de conectivitate Wi-Fi ceea ce inseamna ca poate fi operata de la distanta si in plus, se pot descarca programme de spalat suplimentare. Aceasta tehnologie moderna este foarte apreciata de cumparatori, care au remarcat de asemenea ca aceasta masina de spalat este silentioasa, ca are un aspect estetic modern si ca rufele ies mai putin sifonate in urma ciclului de spalare si uscare.

LG F4DN408S0 pareri pro si contra

Vezi pretul pe evoMAG

 

Lasă un comentariu