Pareri despre centura de slabit: Top 5 cele mai bune 2022

In ziua de astazi sunt multe produse, iar unele pareri despre centura de slabit sustin eficienta acestui produs in reducerea grasimii, accelerarea fluxului sangvin si inlaturarea tensiunii sau a inflamatiei musculare.

Centurile de slabit sunt adevarate ajutoare in lupta cu grasimea din zona abdominala sau de pe coapse. Unele femei apeleaza la corsetele modelatoare pentru a avea o talie de viespe, insa alte femei apeleaza la centurile de slabit pentru tonifiere, aplatizarea abdomenului, dar si pentru a obtine vestita talie de clepsidra, care este un etalon al feminitatii. Barbatii folosesc de regula centurile de slabit pentru intarirea muschilor abdominali.

Centurile sunt realizate din materiale usoare, de obicei neopren sau microfibre, vin in diferite marimi sau se ajusteaza in functie de dimensiunile corporale ale fiecarei persoane. Pentru multi utilizatori, este important ca efectele acestor articole sunt obtinute cu efort minim. Se ataseaza centura si ea va actiona de sine statator, permitand realizarea tuturor activitatilor dorite: citit, privit la TV, lucrul la birou etc.

Pareri despre centura de slabit – Top 5 cele mai bune

  1. Centura abdominala Jetitude™

Jetitude este un brand american recunoscut pentru produsele destinate sportivilor, punand in acest fel accent pe calitate si utilitate.

Centura Jetitude este perfecta pentru slabit si modelarea taliei. Actioneaza pentru restrangerea si conturarea abdomenului, sprijina coloana lombara si accelereaza arderea excesului de grasime. Datorita efectului de modelare, se va obtine silueta de clepsidra.

Centura waist trainer Jetitude are efect intantaneu de modelare. Este controlata prin dubla compresie, aplatizeaza zona abdomenului, sustine spatele, si subtiaza talia, rezultand silueta de clepsidra.

Centura abdominala Jetitud

Vezi pretul pe eMAG


  1. Banda de vibro masaj Vibro Shape

Masajul este executat in sensul acelor sau in sens invers acelor de ceasornic, atat in mod manual, cat si in mod automat. Banda are o functie de auto-oprire de zece minute.

Astfel, zilnic, cu ajutorul acestei benzi de vibro masaj se poate beneficia de un masaj placut, relaxant si revigorant, care are efect in eliminarea toxinelor, a oboselii si a tensiunii din muschi.

Este ideala pentru masaj anticelulitic si pentru tonifiere musculara, actionand asupra abdomenului, coapselor, soldurilor, taliei si a fesierilor.

pareri despre centura de slabit vibroshape

Vezi pretul pe eMAG


  1. Centura NeoSimply 3 in 1 – slabit, fitness si modelarea taliei

Este un produs fabricat din neopren, cu beneficii in eliminarea grasimii localizate din zona abdominala si de pe coapse.

Actioneaza eficient in mai multe directii: eliminarea excesul de apa din tesuturi, ajuta la tonifierea musculara, dar si la reducerea inflamatiei muschilor, reduce celulita, imbunatateste circulatia sangelui, accelereaza procesul de transpiratie si asigura o sustinere corecta a spatelui prin compresie.

Este ideala in cazul combinarii cu activitatile fizice. Datorita formei speciale, asigura remodelarea corporala.

 Centura NeoSimply 3 in 1 - slabit, fitness si modelarea taliei

Vezi pretul pe eMAG


 

  1. Centura de slabit Eduform

Este cea mai populara centura de slabit din Romania si este produsa de Aloshop. Functioneaza la  diluarea si eliminarea grasimii abdominale prin punctele cu minerale ceramic naturale care pun presiune pe diverse zone ale abdomenului, grabind procesul de slabire.

Centura este disponibila pentru mai multe tipuri de siluete. Se insoteste cu o crema cu efect termic, care accelereaza fluxul sangvin si activeaza metabolismul. Timp de 10 minute, crema provoaca o reactie care face grasimea sa dispara, efectul continuand si la trei ore dupa indepartarea centurii, facilitand arderea grasimilor pe tot parcursul zilei, in timpul diverselor activitati.

Centura Eduform este recomandata pentru modelarea taliei si pentru slabit.

pareri despre centura de slabit reduform


  1. Centura fitness Spowerts DuraSweat

Este indicata pentru uzul barbatilor. A fost proiectata pentru intarirea muschilor abdominali, dar si pentru eliminarea grasimii nedorite din zona mediana a corpului.

Stimuleaza transpiratia de pana la 5 ori mai mult in zona abdominala, datorita efectului de sauna. Poate fi purtata in timpul alergarii, relaxarii sau al diverselor activitati de zi cu zi.

Are inclus si un buzunar pentru telefon, in cazul in care este utilizata la sala.

 centura-abdomen-buna

Vezi pretul pe eMAG


Pareri despre centura de slabit: cum se foloseste si cand se vad efectele

Mai multe pareri despre centura de slabit au subliniat usurinta cu care se intrebuinteaza aceste produse. In functie de model, produsul se ataseaza in zona abdominala foarte facil si rapid, conform indicatiilor oferite de fiecare producator.

Unele centuri functioneaza timp de cateva minute, dupa care se opresc, in functie de cum au fost setate, altele actioneaza pana la oprirea manuala.

Unul dintre cele mai bune materiale din care se confectioneaza centurile este neoprenul, pentru ca acesta este elastic, usor, moale si confortabil. El retine caldura, datorita tesaturii dense, permitand pielii sa respire si sa elimine in acest fel mai multe toxine. De asemenea, aceste produse mai pot fi realizate din  poliester sau microfibre.

Dupa utilizarea unei centuri de slabit efectele se pot vedea imediat. Printre acestea se numara imbunatatirea posturii. Totodata, dupa mai multe zile sau saptamani se va remarca o scadere a grasimii din zona abdominala, ceea ce se va reflecta in nevoia unor pantaloni sau fuste cu cel putin un numar mai mici.

Efectele se vor remarca si pe termen lung. Femeile  manifesta de regula o tendinta accentuata de a castiga in greutate in zona abdomenului, in special din cauza sarcinii. Pentru ele, o centura are efect in subtierea taliei, oferind o forma armonioasa. Prin eliminarea grasimii, se vor observa efecte si pe termen lung, in privinta sanatatii. Grasimea in exces este responsabila pentru instalarea unor afectiuni grave, precum diabetul, bolile de inima sau hipertensiunea arteriala. Tinerea in frau a grasimii este un pas esential pentru evitarea acestor complicatii.

Cum se aleg centurile potrivite

Centurile se aleg in functie de efectele care se doresc a fi obtinute: slabire, tonifiere, modelarea taliei. In functie de acestea, dar si de modul de functionare, se aleg centurile simple sau cele cu vibromasaj.

Inca un pas important este acela al materialului tolerat de fiecare persoana (neopren, nylon, poliester etc). Apoi se va selecta modelul potrivit cu dimensiunile fiecarei persoane. Variantele clasice din neopren au o dimensiune intre 0.9 si 1.2 m lungime, fiind potrivite pentru toate tipurile de talie, dar sunt si modele care tin cont de masurile persoanelor (S, M, L, XL, XXL). Importanta este si latimea burtierei: un model ingust este indicat pentru depunerile de grasime localizate, iar unul lat va lucra pe o portiune mai mare.

2 comentarii la „Pareri despre centura de slabit: Top 5 cele mai bune 2022”

Lasă un comentariu