doTERRA Păreri si Recomandări

Uleiurile esențiale Doterra sunt concepute pentru a ajuta oamenii să se relaxeze și pentru a trata anumite probleme. Oamenii au diferite opinii despre doTERRA păreri si recomandări, dar Doterra se asigură că produsele lor sunt pure, sigure și de înaltă calitate. De asemenea, se asigură că aceste produse vor influența pozitiv viața oamenilor.

Le puteți folosi punându-le pe piele, consumându-le sau inspirându-le. Doterra face produse de înaltă calitate, pure, care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți viața.

Produsele doterra

Misiunea Doterra este de a ajuta oamenii să găsească soluții naturale la problemele lor și să își îmbunătățească starea de bine și sănătatea. Ei fac acest lucru prin furnizarea de uleiuri esențiale, care provin din plante, care pot ajuta cu o gamă largă de probleme.

Există multe moduri diferite de a folosi uleiurile esențiale. Le puteți difuza sau le puteți inhala direct, dar le puteți aplica și extern. Acestea sunt ușor de absorbit de piele.

De asemenea, le puteți pune în alimente, punându-le în interiorul capsulelor sau al băuturilor. Efectele uleiurilor esențiale nu vor avea nevoie de mult timp pentru a se manifesta.

Produse

Recomandări uleiuri doTERRA Păreri, Beneficii

1. Ulei de tămâie doTERRA 

Uleiul de tămâie este unul dintre cele mai apreciate și prețioase uleiuri esențiale. Acesta are multe beneficii pentru sănătate.

Uleiul de tămâie era cunoscut în Noul Testament. Babilonienii și asirienii foloseau tămâia în ceremoniile religioase. Vechii egipteni îl foloseau pentru parfum și pentru frumusețea pielii. Aceste cunoștințe vechi sunt folosite în lumea modernă.

Oamenii folosesc uleiul pentru a-și face pielea să pară mai tânără și pentru a reduce imperfecțiunile. Uleiul de tămâie este un tip de ulei bun de utilizat, deoarece susține funcția celulară sănătoasă atunci când este utilizat intern. Când îl mirosiți, vă simțiți mai liniștiți și mai relaxați.

Cum se utilizează uleiul esențial de tămâie – Frankincense, doTERRA

Uleiul de tămâie, doTERRA, poate fi folosit în multe feluri.

De exemplu, îl puteți pune pe mâini după o zi lungă de grădinărit pentru a le calma.

De asemenea, poate ajuta la reducerea aspectului petelor de pe piele.

De asemenea, îl puteți aplica pe tălpile picioarelor pentru a vă simți relaxați și echilibrați.

În cele din urmă, puteți lua una sau două picături de ulei într-o capsulă vegetariană pentru a susține funcția celulară sănătoasă.

Ulei de tămâie doterra păreri

Vezi pretul pe eMAG


2. Ulei esențial de portocală sălbatică doTERRA 

Uleiul esențial de portocale sălbatice este unul dintre cele mai bine vândute uleiuri esențiale de la doTERRA. Miroase foarte bine și are multe beneficii.

Uleiul este bogat în monoterpene, care au proprietăți stimulatoare și energizante. Această proprietate face ca portocala sălbatică să fie o alegere excelentă pentru purificarea și reîmprospătarea organismului.

În plus, coaja de portocală conține antioxidanți care favorizează sănătatea.

Uleiul de portocale sălbatice este un ulei esențial bun de folosit în orice amestec, deoarece are un miros proaspăt și dulce.

Cum se utilizează uleiul esențial de portocală sălbatică doTERRA

Unii oameni folosesc uleiul esențial de portocale sălbatice doTERRA în următoarele moduri: adaugă câteva picături în loțiunea neparfumată și o aplică pe tot corpul.

De asemenea, adaugă câteva picături în gelul de duș pentru un duș răcoritor.

Un alt mod de a-l folosi este prin adăugarea a una sau două picături în palma mâinii, apoi adăugând cantități egale de uleiuri esențiale de mentă și de lemongrass. Se freacă palmele între ele și se inhalează profund aroma din palme.

Beneficii

Există multe beneficii primare ale utilizării unei saune. Acestea includ împrospătarea pielii și revigorarea atât a minții, cât și a corpului.

Ulei esențial de portocală sălbatică doTERRA Păreri

Vezi pretul pe eMAG


3. Ulei esențial de eucalipt doTERRA 

Eucaliptul este un arbore înalt, veșnic verde, care poate crește până la 15 metri înălțime. Uneori sunt numiți „arbori de gumă”.

Principalele componente chimice ale Eucalyptus radiata sunt eucaliptolul și alfa-terpineolul. Acestea îl fac ideal pentru a fi folosit într-un masaj de relaxare.

Uleiul de eucalipt favorizează relaxarea și calmează stările tensionate. De asemenea, are proprietăți care pot fi benefice pentru piele.

Cum se utilizează uleiul esențial de eucalipt doTERRA

Puteți folosi uleiul esențial în multe feluri.

Puteți adăuga o picătură în crema hidratantă preferată și o puteți aplica pe piele prin mișcări circulare.

De asemenea, puteți adăuga o picătură pe un tampon de bumbac și îl puteți pune în pantofi, în sertarele cu haine sau în alte locuri unde se pot forma mirosuri neplăcute.

În cele din urmă, o puteți amesteca cu lămâie și mentă pentru un parfum revigorant.

Beneficii

Principalele beneficii ale uleiului esențial de eucalipt doTERRA sunt că favorizează relaxarea, limpezește mintea și calmează.

Ulei esențial de eucalipt doTERRA

Vezi pretul pe eMAG


4. Set uleiuri esentiale doTERRA, 3x5ml, pentru alergii, Lavanda, Lamaie, Menta

Recomandare uleiuri esențiale

Vezi pretul pe eMAG

Setul conține trei flacoane de 5 ml de uleiuri doTERRA pentru alergii. Uleiurile sunt de levănțică, lămâie și mentă.

Căutați să vă curățați casa și corpul în mod natural?

ULEIUL ESENȚIAL LAMAIE de la doTERRA, ajută la curățarea și purificarea naturală a suprafețelor, ajutând în același timp digestia și susținând funcția respiratorie

Dacă sunteți în căutarea unui ulei esențial cu o aromă răcoritoare de mentă, încercați ULEIUL ESENTIAL DE MENTA de la doTERRA. Acest ulei are o serie de beneficii terapeutice, inclusiv ajutarea deschiderii căilor respiratorii, tratarea durerilor de cap și a migrenelor și reechilibrarea problemelor digestive. În plus, aroma sa naturală de mentă alungă insectele!

Uleiul de levănțică este un antihistaminic natural, care poate ajuta la reducerea iritațiilor și la promovarea respirației. Este, de asemenea, un agent calmant topic, care poate fi folosit pentru a trata arsurile, dermatitele și alte iritații ale pielii. În plus, se spune că uleiul de lavandă aduce liniște sufletească și un somn liniștit. Acesta poate fi combinat cu alte uleiuri pentru beneficii suplimentare. Uleiul de levănțică poate fi folosit în bucătărie pentru a pregăti diverse feluri de mâncare.

Lasă un comentariu