Aspirator Dyson Păreri

Mulți oameni au dificultăți în a curăța locurile strâmte și incomode, cum ar fi spațiile dintre mobilă sau în interiorul mașinii. Un aspirator convențional nu este foarte util pentru aceste situații. În ultimul timp au apărut multe recomandări pentru acest tip de aspirator Dyson păreri care sunt împărțite în pro și contra.

Cu toate acestea, noile tehnologii au creat un aspirator vertical care poate fi folosit cu încredere în locuri strâmte, pe spații perpendiculare pe sol, pe blaturi de mobilă, tapițerie, huse sau fotolii.

aspirator dyson in spatii dificile

Dyson este o marcă care produce aspiratoare fără fir.

Acestea sunt populare datorită tehnologiei lor de separare ciclonică. Acesta este un tip de aspirator care utilizează aer care se rotește la viteză mare într-un recipient. Acest lucru face ca aerul să curgă în spirală de sus în jos. În acest fel, particulele mai dense (praful) nu pot urma curba fluxului de aer. În cele din urmă, acestea se lovesc de perete și cad pe fundul recipientului, de unde pot fi îndepărtate.

Popularitatea aspiratorului vertical Dyson se datorează puterii sale ridicate și faptului că nu are nevoie de un sac sau să fie conectat direct la priză. Acest lucru face mult mai ușor să vă aspirați casa.

Aspirator Dyson Păreri Pro și Contra – Top 3 cele mai bune

  1. Aspirator vertical Detect Absolute V15 de la Dyson Păreri

Aspirator vertical Detect Absolute V15 de la Dyson Păreri

Vezi pret pe eMAG

Vă prezentăm aspiratorul fără fir Dyson V15 Detect Absolute – noul dvs. cel mai bun prieten atunci când vine vorba de păstrarea curățeniei în casă.

Acest aparat puternic și inteligent este perfect pentru a curăța rapid și ușor toate tipurile de suprafețe, datorită afișajului LCD, motorului de 660 W și capacității de 0,77 l.

Și cu o autonomie de până la 60 de minute, puteți face treaba fără să vă faceți griji că trebuie să vă opriți pentru a reîncărca.

Combinația elegantă de culori galben/negru va adăuga o notă de lux decorului casei dvs.

Aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute este alegerea perfectă pentru cei care caută o curățare în profunzime. Cu tehnologia sa dovedită științific și cu ecranul LCD care afișează statistici în timp real, puteți fi sigur că podelele dvs. primesc atenția pe care o merită.

Dyson V15 Detect Absolute este aspiratorul perfect pentru oricine își dorește un aparat puternic și fiabil care să mențină casa curată.

Senzorul Piezo se asigură că aspiratorul măsoară și numără în mod constant particulele de praf, astfel încât puteți fi sigur că până și cele mai mici bucăți de murdărie sunt eliminate.

În plus, motorul Dyson Hyperdymium reacționează inteligent pentru a crește puterea de aspirare atunci când este identificat mai mult praf. Acest lucru înseamnă că, indiferent de cantitatea de murdărie sau de resturi pe care o aveți în casă, Dyson V15 Detect Absolute se va ocupa de ele!

Acest aparat puternic și inovator curăță automat covoarele și podelele, adaptând puterea în funcție de suprafață.

locuri greu accesibile

Vezi pret pe eMAG

Dispune de o nouă tehnologie anti-înfundare pentru a preveni blocajele și pentru ca experiența ta de curățare să funcționeze fără probleme. Fie că te ocupi de părul de animale de companie sau de firimituri, Dyson V15 Detect Absolute este sigur că va rezolva rapid toate problemele!

Este prevăzut cu două capete de aspirare inteligente și cinci accesorii, ceea ce facilitează curățarea podelelor, covoarelor, tapițeriilor și a altor locuri greu accesibile.

Aspiratorul vertical Dyson V15 Detect Absolute este alegerea perfectă pentru toți cei care doresc o modalitate rapidă și ușoară de a îndepărta părul de animale de companie de pe podelele lor.

Dispunând de o tehnologie anti-înfundare, acest accesoriu pentru aspirator este perfect pentru a îndepărta părul încolăcit direct în recipientul de colectare.

Vezi pret pe eMAG

Concluzie

Acest aparat este ușor de utilizat, puternic și are mai multe capete care fac aspirarea mai ușoară ca niciodată. În plus, cu reglarea automată a puterii de aspirare și controlul nivelului de zgomot, puteți sta liniștit, știind că locuința dvs. va fi întotdeauna curată – fără toată grija.


  1. Aspirator vertical V12 Laser Slim Absolute de la Dyson Păreri

Vezi pret pe eMAG

Sunteți în căutarea unui aspirator fără fir puternic și ușor? Atunci Dyson V12 Laser Slim Absolute este perfect pentru tine!

Acest aspirator uimitor cântărește doar 2,2 kg, dar are un motor puternic de 545 W.

De asemenea, vine cu 2 perii și 6 accesorii, ceea ce îl face ideal atât pentru spațiile greu accesibile, cât și pentru sarcinile de curățenie zilnică.

În plus, noul instrument de aspirare a părului asigură îndepărtarea rapidă și ușoară chiar și a celor mai mici bucăți de murdărie.

Aspiratorul vertical fără fir Dyson V12 Laser Slim Absolute este mic, dar puternic! Cu un motor digital de mare putere, are o putere de aspirare care poate lua chiar și cea mai adâncă murdărie și praf. În plus, motorul Hyperdymium™ se învârte la o viteză de până la 125.000 rpm pentru o curățare în profunzime și generează o putere de aspirație de 150 AW.

Dyson V12 Laser Slim Absolute dispune de o tehnologie de filtrare avansată care captează și reține 99,99% din particulele microscopice mici, până la 0,3 microni.

Dyson V12 Laser Slim Absolute este instrumentul perfect pentru a colecta rapid și ușor părul lung și părul de animale de companie. Cu bara sa de perie conică și tehnologia anti-încâlcire, îndepărtează părul direct în recipientul de colectare, pentru ca tu să poți face treaba mai repede.


  1. Aspirator vertical Cyclone V10 Absolute de la Dyson Păreri

Aspirator vertical Cyclone V10 Absolute de la Dyson Păreri

Vezi pret pe eMAG

Acest aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Absolute este perfect pentru a curăța rapid și ușor toate tipurile de pardoseli.

Cu două perii și patru atașamente, poate curăța în spații înguste și în colțuri greu accesibile.

Autonomia de 60 de minute înseamnă că puteți curăța întreaga casă fără a fi nevoie să vă opriți pentru a încărca bateria.

Iar motorul de 525 W vă asigură că aspiratorul dvs. va îndepărta cu putere chiar și cea mai adâncă murdărie și resturi.

Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute este perfect pentru curățarea în profunzime a covoarelor. Datorită capului său puternic de curățare cu acționare directă, aspiră chiar și cele mai adânci granule de praf și vă lasă covoarele ca noi și cu un aspect ca nou.

Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute este unealta de curățare perfectă pentru oricine are podele sau gresie sau faianță dură.

Capul de curățare moale este delicat cu suprafețele, în timp ce aspirația puternică asigură îndepărtarea fiecărei bucăți de murdărie și praf.

Având un sistem de filtrare complet ermetic, acest aspirator blochează particulele microscopice și eliberează doar aer curat. În plus, rata de retenție de 99,97% a particulelor cu dimensiuni de până la 0,3 microni asigură faptul că podelele dvs. vor fi curate și lipsite de orice murdărie sau praf. Este perfect pentru atunci cand vrei sa cureti eficient canapeaua, salteaua sau topper-ul.


Aspirator Dyson Păreri după folosirea pe covoare

Modul Boost de la Dyson este perfect pentru curățarea covoarelor. Tehnologia Direct Drive se asigură că covoarele dvs. sunt curate și eliberate de murdărie, praf și păr de animale de companie în cel mai scurt timp.

Aspirator Dyson după folosirea pe covoare

Aspirator Dyson Păreri după folosirea în mașină

Aspiratorul fără fir Dyson este perfect pentru curățarea spațiilor mici, cum ar fi mașinile, zonele cu animale de companie și colțurile înguste. Designul său ușor îl face ușor de deplasat, iar aspirația puternică asigură curățarea în cel mai scurt timp chiar și a celor mai murdare zone.

Aspiratorul Dyson îndepărtează cu ușurință părul de animale de companie de pe tapițeria mașinii. Are suficientă putere de aspirare pentru a se ocupa chiar și de cele mai încăpățânate fire, astfel încât să vă puteți face mașina să arate ca nouă în cel mai scurt timp.

Aspirator Dyson după folosirea în mașină

Aspirator Dyson Păreri despre autonomia bateriei

Acest aspirator Dyson are o durată de funcționare lungă, de până la 60 de minute. Aceasta este una dintre cele mai lungi durate de funcționare de pe piață.

Țineți cont de faptul că acest număr este de obicei mai mare decât ceea ce veți obține în viața reală. Acest număr va fi mai mic în funcție de modul în care utilizați efectiv aspiratorul.

Aspirator Dyson Păreri despre autonomia bateriei

Cum se întreține aspiratorul Dyson

În manualul aspiratorului Dyson, putem găsi informații despre cum să întreținem aspiratorul. Cel mai frecvent lucru pe care îl vom face este golirea rezervorului. Acest lucru este foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să atingeți vreo murdărie. Trebuie doar să scoatem capul aspiratorului și să îl ținem pe verticală, astfel încât clema roșie să se deschidă și murdăria să cadă.

O altă modalitate de a vă păstra Dyson-ul în stare bună este să curățați filtrul. Pentru aceasta, mergeți la filtrul aflat în spatele ecranului, scoateți-l și curățați-l cu apă rece. Este foarte important să îl reinstalați atunci când este complet uscat.

intretinere

Cât de zgomotoase sunt aspiratoarele Dyson ?

Limita de zgomot acceptabilă este de 80 dB. Aspiratoarele Dyson au un nivel de zgomot cuprins între 82 și 87 dB.

Dar, datorită sistemului de absorbție a vibrațiilor și faptului că nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, sunetul nu devine enervant sau deranjant pentru ceilalți.

Există totuși și modele mai silențioase pe piață.

Merită să cumperi un aspirator Dyson ?

Putem spune că merită!

Aspiratoarele Dyson au câteva caracteristici care le diferențiază de alte aspiratoare. Aceste caracteristici sunt:

-Un sistem de aspirare bazat pe tehnologia patentată a ciclonului;

-Capacitatea de a fi transformat într-un aspirator de mână;

-Disponibilitatea unei mari varietăți de accesorii;

-Un design futurist și ergonomic;

-Un afișaj LCD pentru vizualizarea modurilor, a autonomiei și a avertismentelor;

-Eficiență de filtrare foarte ridicată;

-Putere de aspirare ridicată; și

-Curățarea simplă și rapidă a filtrului, fără a atinge murdăria.

Un comentariu la „Aspirator Dyson Păreri”

Lasă un comentariu